Elköltöztünk




Elkészült a weboldalunk, úgyhogy ezentúl ott találkozunk.
Csodálatos lett és mindig friss infókkal lesz teli és van virtuális kiállítótermünk meg minden más jó...

Ugrás ide:







2009. május 14., csütörtök

Gyűjtögetünk...

Na tegnap voltunk megnézni a csemadok épületét belülről. Sokkal bizalomgerjesztőbb mint kívülről, sőt, úgyhogy szerintem jó helyünk lesz ott. Lent a nagy teremben lehetne kialakítani a stúdió-félét aminek mobilnak kell lennie mert nem meradhat állandóan ott mivel a termet más célokra is használják, szóval állványos reflektorok igéret szerint lesznek, már csak egy állványos hátteret kell szerezni vagy papírból vagy textilből (utánanézünk hogy melyik milyen, hogyan, mennyiért).
Fönt van a szép kis fürdőszoba egyetlen tetőablakkal amit könnyedén be lehet sötétíteni, mosdóval wc-vel zuhanyzóval szóval nem laborálás után vagy közben lehet mást is csinálni :)
Ahogy néztük elfér majd oda egy kisebb asztal is, valamint fog még kelleni egy elosztó és egy foglalatos kábel amibe az égőt csavarjuk, mivel csak neon és egy "modern" plafon lámpa van.
A fürdőből nyílik a tetőtér ahol jelenleg nincs semmi, de "raktárnak" tökéletesen megfelel nekünk mivel a fürdőből is nagyjából el kell majd pakolgatni...

Következő programnak azt beszéltük meg, hogy mindenki összeszed amit tud, nagyítót tálcákat, edényeket, csipeszeket..., aztán a jövő héten valamelyik nap elvisszük oda és megnézzük hogy mit tudunk belőlük összehozni. Egyelőre így látatlanban igérkezik 2-3 nagyító, meg tálca meg előhívótank szóval szerintem nem lesz gond. :)

2 megjegyzés:

dtk írta...

elohivotankkal meg nagyitoval en is be tudok szallni ja es nagyon kivancsi vagyok mar a helyre

sooslaca írta...

az jó!
jövő héten ha minden jól megy valamelyik nap megint odamennénk a csemadokba és mindenki vinné amit tud a laborhoz, aztán kiválogatnánk egy szettet amit majd használnánk...itt a blogon majd biztos fogsz róla értesülni ha lesz időpont